MÖT MADISON

Trad_300x300

Petra Myhrman

Petra är grundare av Madison Company och har över 25 års erfarenhet från arbete på affärsjuridiska advokatbyråer där hon bl a varit med och byggt upp en advokatbyrå från grunden. Genom åren har hon deltagit i verksamhetsutveckling, senast i rollen som operativ chef. Arbetet har ställt stora krav på att möta förändring, se varje individ och nå höga resultat under stark tidspress. En av Petras styrkor är att snabbt hitta kärnan och identifiera förutsättningar att skapa framgångsrika team.

Petra är utbildad coach och har stor vana av att coacha både grupper och individer. Hon har i sin yrkeskarriär fått möjlighet att möta många olika företag, individer och fått insyn i en mängd olika branscher.

Petra arbetar främst med tre redskap, Utvecklande ledarskap; vetenskaplig grund där man fokuserar på ledares beteenden, NLP; modell som skapar förändring genom kommunikation samt coaching. 

Madisons Nätverk

Madison Company har ett brett kontaktnät med experter med likartade och kompletterande kompetenser. Tillsammans skapar vi bästa resultat för kunden när det gäller ledarskapsutveckling och angränsande områden.

Hör av dig om du vill ta del av vårt nätverk!